BYTT BLOGG.

FÖR ATT BESÖKA MIN NYA BLOGG KLICKA PÅ LÄNKEN HÄR UNDER.

HTTP://AMELY.BLOGG.SE


Tila Tequila

Följer ni också Tila Tequila? Jag har följt season 2 nu sen starten, nu är det inte så många kvar, jag undrar vem hon väljer, men jag antar att det kommer att bli en tjej denna gång.

Hon är enormt söt, men det är en sak jag inte klarar med den tjejen. Att hennes uppfattning är att hela världen cirkulerar kring henne och hon är den bästaste i hela världen, vilket hon inte är. Som i början av season 2, när hon ville se vilka som "verkligen" ville ha henne, med att göra en tävling om vem som åt upp en grisvagina först. Hallå? det är ju inte friskt någonstans.  Eller som i nästa säsong när dom ska gå på krossat glas och få in glasskärvor i fötterna för att bevisa att dem älskar henne. Jisses vilken sjuk brud! Man får verkligen hoppas att hon gör det för att få tv-publicitet och inget annat.


Ny design?

Nu ska vi se  om vi kan skrapa ihop en liten finare design. vad tror ni ?:) ni får se ikväll eller imorgon

Nu rullar statistiken igen

Jag undrade och undrade varför min statistikmätare hade slutat fungera sen 1 vecka tillbaka. Totalt off...
Så jag mailade blogg.se och så blev jag hjälpt. När min nya design lades in råkade statstik koden försvinna.
Dem svarade fort, hjälpte mig fort och högsta betyg till dem! :) Dutti dutti..



Dagens måste: Sola!    ååh.. det är så tråkigt, man orkar inte ligga där som en död sill i 25 minuter men vad ska man annars göra? :)



bråttombråttom:)

Jag är alltid på hugget. Nu ska jag bege mig iväg mot tåget in mot stan! (till skolan alltså) för en ny hääääääärlig dag.
Hinner faktiskt inte skriva mer för tillfället. Ciaoo

Bra teknikmagasinet!

Idag fick jag G på konditionstestet, trodde aldrig att jag skulle klara av det men det gjorde jag. Det brände enormt i bröstet och lungorna men jag klarade nivå 6! :) Dvs godkänt.

När jag kom hem käkade jag lite sallad som jag gjorde iordning. Gott och nyttigt! Sen passade jag på att ringa Teknikmagasinet eftersom att jag var där i slutet av Augusti och bad dem beställa in en Sonic Bomb till mig, vilket dem skulle göra och dt skulle max ta en vecka sen så skulle de ringa mig. De fick mitt namn och telefonnummer, men ingen ringde? Så nu , nästan en månad senare ringde jag, lagom sur och allvarlig och fick höra att dem haft den inne men någon hade "råkat" sälja den ?! what?! Då ringde dem till västerås, typ norrland?! och gbg samt karlstad och den var undanlagd överallt. Så synd?!!!!!! Men dem ringde karlstad som skulle få in 1 nästa vecka som jag ska få. Tur det.

Mysig Söndag

Det serverades min absoluta favoriträtt, mormors kycklinggryta, underbar! Vi vann inget som vanligt men vad gör det när man får umgås med ens underbar morföräldrar?



:)

Snart ska jag rulla iväg mot bussen :P



Härligt att fixa till sig lite

Sön-bingo

Snart ska jag iväg på bingo, har just tagit mig ett bad och nu ska jag fixa mig iordning.
Härligt att träffa mormor och morfar.


Lördagkväll

Det blev inte köttfärspaj till middag utan vi var tvugna att äta upp 1kg kebab haha, men det var gott det med. :) Lite senare så blir det tacos och film tänkte jag. Inte hela paketet då utan köttfärs,salsa och gräddfil och nacho, men eftersom det mer ska va snacks så gör inte det något, att det inte är fullbord.
Tuffis var super duktig som utekatt, var ute 1 timme kom tillbaka, var ute halvtimma till, titta in med huvudet sen sprang iväg igen. Han är jätteduktig, stolt :)

Imorgon blir det middag och bingo som vanligt.


Hittade en 2 år gammal bild, känner ni igen mig? :)


Lördag:)

Ska börja med att säga att gårdagen var myspys. Var hos Natta redan vid ett och vi pratade lite, det var jag, Natta och 2 andra av hennes tjejkompisar.  Vi bakade tårta tillsammans, och hjälpte Natta och göra klart lite hemma, gosa lite med Nickopicko och så :) Sen kom det massa folk vid halv 7 tiden och hon öppnade massor av paket. Men sen åkte jag hem :) Kollade på Freaky Friday men somnade... synd.. ville se slutet.

Idag har vi varit och handlat en hel del men allt står på verandan eftersom att vi frostar av både frys och kyl idag, det var som snö i hela kylen och frysen. Inte bra...
Idag har vi för första gången släppt ut Tuffis helt själv, hoppas att han kommer hem levande om någon timme eller så, och hoppas INTE han springer ner till bilvägen. Skulle aldrig förlåta mig själv.

Ikväll blir det matlagning hade jag tänkt mig, Tacos och så ska jag baka en egen köttfärs paj. Mums får se hur det går.


Glada nyheter

Knappade in på mitt schoolsoft där jag såg att jag fått VG (IG-VG) alltså max poäng på min muntliga novell-redovisning. Jippie! :) Superglad.. en bra start på dagen.



Kasper igårkväll i pappas säng. Soetnos!:)



Kasper i mitt rum. Hans älsklingsplats så numera har jag lagt upp en filt där (men ska vika den lite bättre sen) haha :)



Jag idag. Lee - jeans (gillar dem inte egentligen eftersom dem inte är tighta vid knäna, gillar inte när det blir knöggligt) Kofta som D's moster har gjort. Svart linne med spets där uppe och mitt nya rosa skärp ;)

Efter jag slutat vid halv 12 ska jag till Natta och vara en stund med henne innan gästerna kommer. Hihi

Pusspuss


Lagom sur på mig själv.

När jag var inne på Cubus och handlade skärp idag, 5 st blev det förresten, men iallafall... tror ni inte att jag glömmer hela mitt kollegieblock + mitt engelska häfte i provhytten? Satan också. Det ska vara inlämnat imorgon, och blocket behöver jag verkligen. Men min syster ska dit imorgon när det öppnar & hämta det, om inte några dumskallar slängt det men så jävla pantad är väl ingen? :)

Jaha ja.. nu ska jag nog tvätta håret och sen så ska jag titta på tv! Nattipatti


Saknar det blonda vackra fina håret =(

Älskar mat

Maten var helt underbart god, känner mig fortfarande sugen efter mer. Haha



Mums!!

Min tv som var inne på "reperation" visade sig ha samma problem när den kom tillbaka, samma jävlans skugga. Den har varit där sen första dagen jag köpte tvn. Nu har jag minsann tagit ett foto på den så jag kan skicka med det när jag lämnar in den på service nästa gång.



Där ja som ni kanske ser....


Nu ska det pluggas engelska ... åååh *vill inte* :(  Men kl 22 ska jag se Tila Tequila.. intressant det där. Haha


En underbaaaar Torsdag :)

Idag har jag först haft muntligt "prov" i Svenska, skulle prata om en novell och det gick prima ballerina, sen så hade vi matteprov i procent och jag var säker på att jag inte skulle klara det!!! Men nu är jag så glad, jag vet att jag klarat det! Jessica lärde mig en ny taktik, tack vare den så fattar jag! :D:D

Kolla här:



Om det är procentsatsen du söker, håller du över procenten. Då ser du att det är delen / det hela du ska dela för att få svaret och likadant med de andra. SUPER :D Så braaa!

Sen så fyller min tjejkompis ett år imorgon så jag har varit och köpt en jättesöt **** till honom :) (vt inte om hon läser bloggen) hihi.

Just nu så lagar jag middag - och det blir mina egna köttfärsbiffar, kokt potatis och champinjonsås YUMMI..

Ikväll ska jag plugga  8 sidor engelska annars är allt perfekt :)


Fin eller inte?

Den här "päls"jackan har jag haft i 2 år men bara använt den en gång. Jag har svårt att avgöra om jag gillar den inte. Jag har verkligen fått för mig att den ser slampig ut, men alla påstår att den inte gör det.
Vad tyckr ni? Är den söt och fin eller är den faktiskt ful???




Matte suger

Man kan verkligen tappa koncentrationen när det gäller matematik. Min hjärna vill inte, den stängs helt av.
Jag är hjärndöd när det gäller matte. Fattar verkligen ingenting nu.

Har tre basproblem , Vi söker procentsatsen, vi söker delen  eller vi söker det hela.

"Vid slutet av en sommar var en buske 165 cm lång. I början av sommaren var den 120 cm".

Bestäm ökningen i procent.

Vi har det hela (165cm) Vi har delen (120cm) alltså söker vi procentsatsen?

För att räkna ut procentsatsen: Delen/Det hela.

120/165=0,72727273 * 100 = 72.727

Alltså 72% ökning???? Nej du svaret ska vara 37,5%

Varför tänker jag fel? Hjälp någon skriv hur jag ska räkna ut det.

Ledig-Onsdag

Det kändes riktigt skönt att få somna en vardagskväll, när jag drog ut på tiden länge innan jag stängde av tvn.
Något som var mindre skönt var när jag skulle resa mig upp vid 8 tiden för ett toalettbesök och ramlade ihop, för att jag hade så jäklans ont i vaderna och ryggen. Vad är då det? Träningsvärk!  Hur kan man vara så otränad? (Jag hade gympalektion igår) Haha! patetiskt.

Nu ska jag iallafall iväg och lämna av en tv som jag har sålt till en tjej. Sen ska jag hemåt igen, försöka att plugga lite matte samt det viktigaste (ringa ett par förskolechefer). VARFÖR svarar aldrig dom? Man ringr och ringer och ringer. Jag har ringt en bi rektor och rektor i 3 dagar nu, morgon, förmiddgar, eftermiddagar. Dem svarar ju aldrig? vad fan gör ni egentligen? sitter och gulfsar bulle och kaffe hela dagen eller?



Det rätta uttrycket ...

Bilddagbok

Nu ska jag bege mig mot mitt lilla rum och titta på tv heeeeeela kvällen/natten tills jag tröttnar! Skönt!
Bilderna är uppe, 20 stycken av dem, på min  nya bilddagbok som ni gärna får besöka.
www.EllieO.bilddagboken.se


Tisdagskväll

Ikväll ska jag vara uppe sent :) jag är ju ändå "ledig" imorgon, förutom det där samtalet.
Tom har förresten skickat över bilderna, 4 gig bilder! HUHUHU! Här ska det rensas!! :) Hittade många fina också.
Så nu ska jag sätta mig och rensa ut dem finaste och medans ni väntar på att få se dem så kan ni få se bilderna från när vi var och käka i Årsta!:)


Koncentrerad på colan :P



Väntar på maten :)



Maten kom och jag blev glad! MUuums vad det var gott. Biff med röd stark sås på, potatis"klumpar", gräddfil, bearnesiesås och lök hög.


Såhär glad blev man....


Och när jag kom hem möttes jag av detta: TIGER HAR TRYCKT NER TASSARNA I DANNES SKO OCH RELAXAR. Det brukar han göra.



Han är för rolig den gullsötnosen!


Skönt att vara hemma

Kom hem för någon timma sedan, då passade jag på att laga mat, var riktigt hungrig.
Det blev en jättegod köttfärsås och pasta till. Riktigt klassiskt va? Något som man nästan aldrig tröttnar på.

En super dålig nyhet: Wizzair har gjort det igen! Alltså herregud!! Boka INTE med dem om det är ett speciellt datum ni måste åka med. Dom har en vana att ALLTID skjuta upp sina flyg. Det är andra gången irad nu.. Fan också. Nu vet vi inte vad vi ska göra. Vi verkligen måste åka den där Torsdagen, det går ej att skjuta upp. I sista sekund letar man en ny resa dit men alla är svindyra.

En bra nyhet är att jag är ledig imorgon en till dålig nyhet är att jag får pallra mig dit till 5 för utvecklingssamtal *gäsp*. :)


Tisdagen

Just nu håller vi på att arbeta med vårat intervju projekt, men jag är redan färdig med det så dom här lektionerna går till att slöa, för det behöver jag. Sköööönt!

Nu börjar löven försvinna utanför fönstret..dem som var så vackra.
Mer uppdatering kommer senare. :)

Måndagen

Sorry för dålig update. Imorse gick jag upp 7.30 fastän jag började 10.15. Var ändå lagom stressad eftersom att vi hade skolfoto idag. Men jag fick se fotona och är supernöjd!  Så det kanske ni får en smygtitt på senare när dem skickats hem.
Just nu söker jag praktik för fullt, ska vara på förskola i 5 veckor heltid, gärna då en småbarnsavdelning så nu är det fullt sökande!

Nu väntar jag på att bli upphämtad, jag ska åka till Årsta och äta middag, mysigt va?


Galet plugg

Nu har jag pluggat i 1½ timme. Engelskan måste vara klar tills imorgon, hade man inte gjort den så skulle man få frånvaro från hela lektionen. Men det blir man motiverad av! Man blir faktiskt det.
Bingon var trevlig förresten, vi åt jättegod mat och efterätt men vann ingenting. Mormor blev sur och tänker inte ha en lott längre ;) gullig när hon är sur.

Pappa och hans flickvän har förresten tittat lite på lägenheter, och jag hittade en superfin i Salem som vi kanske ska titta på nästa vecka *Hoppas!* riktigt drömhus det dära.

Imorgon är det skolfoto och man vill ju vara fräsch så egentligen borde jag sovit för länge sen, kommer vara döds trött imorgon. Och idag hämtade jag min tv från Expert (har varit på service) och nu funkar den så bra så, så tv tittande lär det ju också bli nu ikväll. :)

Aj aj jag som skulle sova tidigt, skäms på mig. Det blev andra bullar istället. ;)



Natti

Idag blir det bingo.

Bingo Söndag som vanligt. Jag hoppas att vi vinner, stort denna gång!
Imorgon har jag skolfoto, har ganska lagom panik om vad jag ska ha på mig, men jag tror att jag har bestämt mig.
Det ska få bli vanlig stil bara.. Ett par mörka jeans med ett vitt skärp, en svart vringad långärmad tröja med vit skjorta under.
Kommer att se ut ungefär såhär,,




Hösten är så vacker!

Den här dagen av hösten är jättefin. Massor av färgglada löv överallt, Sopa inte bort dem?!  Låt dem ligga och se vackra ut så kan man ha höststädning när dom börjar ruttna. Man blir glad av alla vackra färger. Dessutom kan man ta superfina bilder i all dess löv!! :)



Såhär ser det ut utanför mitt fönster. Visst är det vackert? man vill bara lägga sig där ute mitt i löven. Haha

Ikväll ska jag vara barnvakt, så några mer planer än så har jag inte. Men det är bra härligt, förstår inte vitsen med att gå ut och festa varenda kväll. Usch! Det är inte jag. Finns så mycket mer att se av livet än så. Fast ibland kan det ju vara trevligt också.



Imorse....



:D



Så efter man vaknat dårå. Uhm? Klockan är 5? men vad gör det? vem har sagt att man har bråttom upp? jag har trotsallt ingen hund som ska rastas.


Numbro eeeeettt


Hmm , där sér jag olycklig ut. Men det är jag inte!



jaja :) nu ska jag nog titta lite på tv och fortsätta lata mig.. ;)


Det blir en bio fredag

Kvällen blev defenitivt inte som den skulle men inte ska man hänga läpp för det inte.
Ska ta en bio med min D... Dags att uppskatta allt bra med denna person. :) Det finns inte så mycket dåligt med honom inte.
Invigde också min nya locktång! OBH NORDICA(Björn axen) 38mm med lcd display! värmer upp till 200grader=) Och en hårfön har jag dessutom fått med mig hem ifrån stan.


Valde att förminska denna bild, hahah han har alltid en sån rolig förmåga att se galen ut på bilder. Men var lugna, han är ingen mördare.



Hehhe :)


Swing ;)



Vi ska se Steph brothers. Hoppas den e bra :)

Fredaaag :D

Det är skönt med Fredagar. :) Idag har jag inget speciellt planerat men själva ledigheten är underbar.
Jag ska till stan tänkte jag och köpa en locktång från OBH nordica, 38MM med lcd display som värmer upp till 200grader. Man kan köpa den på internet för 399 men i butik kostar den 499.. men jag vill ha den tills måndag så idag ska jag åka in och köpa den.
Apropå igår, det var inget speciellt som hände, jag irriterar mig bara på små saker ibland. Folk som alltid drar ut på tiden...

Wellwell:) Puss påer


just nu

Inget av det här gör mig lycklig. Orkar faktiskt inte för tillfället. Stanna eller gå? stanna eller gå..stanna eller gå...

Alltid

Alltid samma  jävla sak.  Vem fan pallar? Kommer aldrig i tid, det spelar ingen roll om det ens skulle vara julafton. Tro mig, människan vet inte vad en klocka, vad en tid är. Man blir lovad saker gång på gång men människan skiter i det.
Så konfronterar man honom ***men förlåt jag var stressad jag lovar jag gör det imorgon*** okej då väntar man men inget händer dagen efter heller, och inte efter det och inte efter det. Och så håller det på... gång på gång på gång på gång.

Man blir så jävla trött.... visst om det händer 1 gång, eller 2 eller 3 eller 4 eller 20. Men fan inte 250 gånger! Blir snart galen. Alltid dessa ursäkter, alltid.

Man kan säga något. "Idag dog jag" eller nåt? jaha men vad roligt. Påminner mig om när morsan berättade att hon sagt till min pappa vid matbordet att min syster var död och han sa jaha men vad roligt idag satte jag upp parabolen.

Folk som inte lyssnar, man får ju tammefan damp?! Aldrig aldrig aldrig lyssnar.

Förlåt just för tillfället är jag bara så jävla förbannad på efterblivna människor.

Strax sova.

Tidigare åt jag kräftor... men nu på kvällen tog jag en kopp med nudlar, love it. Chips och godis blev också en del av min kväll. Nyttig man är va?
Nu ska jag ut och ta mig lite frisk luft hade jag tänkt, sen så ska jag in och sova :)

Ska bjuda på den här bilden tagen för 2 dagar sen, igen :) tycker den blev så bra.

Apropå bilder, Tom fick en dvdskiva av mig idag så han ska bränna ner alla våra "tusentals" bilder vi har tagit så ska jag hämta skivan imorgon, om han då är  klar med det.. :)


Snaaart Fredag!

Idag blev det inte så mycket plugg, vilket är skönt! Hade också redovisning på morgonen och skulle fått VG- men fick bara ett G+ för att jag använde fler än 1 svenskt ord. Själv är jag jättenöjd jag tyckte att jag var jättedålig men enligt mina klasskamrater trodde flera stycken att jag skulle få MVG. Jag MVG? hoho...  Me wish

Sen gick vi på teater och såg Henrik är en tönt. Ni vet Henrik Ståhl som höll i barnprogrammet för ett par år sedan? Han var hel tokig, en riktigt rolig komiker som på ett komiskt sätt gjorde teater om sin barndom som hårt mobbad. Jättesynd att det hela var sant, hur kan andra klasskamrater se på när någon sparkar och slår sönder en annan? eller får sitt huvud nertryckt i toaletten? Herregud varför gör människor inte något? Dessutom tyckte att jag att han var SUPERSÖT som liten, spela roll om han såg lite barnslig ut? eller töntig(Som vissa skulle säga), tyckte han var söt :)

Jajamän.. Nu är jag hemma iallafall och pussade på min lilla Tiger, och självklart fick Tuffis också pussar men han uppskattar inte det lika mycket.


ME & TIGER


Jag och Tiger igen!

Ni vet mössan jag köpte.. Många tycker den är "annorlunda/knäpp" och säger att de själva inte skulle kunna använda den men att den passar på mig. Hmmm... Så nu vill jag höra lite åsikter! Själv tycker jag att den framhäver ansiktet på ett gulligt sätt och dessutom är läcker.






Ikväll blir det kräftor tänkte jag...

Puss

Nattinatti

Idag blev det riktigt många inlägg, flera än jag brukar ha ork till att skriva.
Nu har jag sett klart på efterlyst och tänkte krypa ner i min sköna säng, tända lilla lampan och läsa lite Cosmopolitan.




Tycker ni att Hayden är söt? Själv tycker jag att hon ser gullig ut.


Utmaning ;)

Har blivit utmanad av http://majbebis08.blogg.se

1. hur mycket slösar du ungefär i månaden på kläder, smink och skor?
Vet inte riktigt, det beror helt på.. Kanske 2 tusen? ibland blir det mycket mer och ibland lite mindre! :)

2. dyraste plagget/skorna du köpt?
Öhhm.. det vet jag nog inte.. En jacka för 1000 kanske? nä, äshh jag vet faktiskt inte, köper så mycket grejer.

3. bästa fynd i år?
Jadu... ingen aning:) har så mycket bra fynd ;)


4. ett köp som fortfarande finns i garderoben med prislappen kvar?
Vet inte, inga tror jag.. jag har en tendens att alltid rycka bort lapparna innan jag ens bestämt mig om jag vill ha det 100%.

5. hur många par skor har du hittills köpt under 2008?
Många! Ungefär 9 stycken eller så.

6. om jag gav dig 1000 kronor, vad skulle du köpa för dem?
Skulle nog spara dem, för det behöver jag.

7. hur mycket pengar är du villig att spendera på en vinterjacka?
1-2 tusen kanske.. beror på om den verkligen e fin eller inte.

8. brukar du dölja dina påsar när du kommer hem efter en shopping runda, för att slippa höra klagomål över ditt sätt att spendera pengar?
Nej jag vill alltid visa vad jag köpt :) :)

9. spara eller slösa?
Spara!!!!!!!! Men jag gillar att slösa också.

10. dina fem senaste köp?
En mössa från Top shop
Ett par skor från Din sko
En grå klänning från Gina tricot
Dubbelpack strumpbyxor från H&M
Leggings från H&M


Bilder som jag är ganska nöjd med.

Nu ska jag rada upp en drös med bilder som jag känner mig nöjd med. Ni får självklart kommentera vilken som ni tycker är snyggast och varför!


Nummer 1, maj 2008


Nummer 2, 2008


Nummer 3, 2008


Nummer 4, 2008


Nummer 5, 2008.


Nummer 6, 2008


Nummer 7, 2008Jag och en av Messis kompisar? minns inte namnet nu (dålig jag är), men jag gillar lockarna o röda läpparna.


Nummer 8, 2008


Nummer 9, 2007/2008? minns ej när den är tagen.



Sist men inte minst nummer 10, 2008.


Vilken tycker du är finast & varför det? :)


trött

Börjar bli riktigt trött, eller jag ÄR riktigt trött. Men nu är min tanke att se på efterlyst kl 9 men egentligen så orkar jag inte. Hmm, jag gör nog så att jag lägger mig i ett bad och sen tittar på efterlyst när jag är färdig. Kanske somnar i vardagsrummet? haha..


redan somnat haha


Onsdag - stan med Matilda

Idag hade vi matteprov i procent, som sista lektion. Det gick uruselt och jag är verkligen underkänd, det vet jag! eftersom jag knappt svarade på något. Jobbigtjobbigt, matte är så tråkigt! Mitt mål är iallafall att få G i matte som slutbetyg.

Efter jag slutat så gick jag med Therese på ett fik där jag satt i 40minuter för att senare åka in till centralen för att möta Matilda och lilla Mercedes. Vi tittade runt i en del butiker men hamnade tillsist på Mc Donalds, där vi åt middag och stannade ett bra tag.

Dagens inköp: En mössa från Topshop! Supersöt. (Bilden blev dock konstig, jag ser skelögd ut och ja...)



Matilda & Mercedes på donken (ursäkta dålig mobil-kamera)



Hihi mobilen kan aldrig ta bra bilder! Man ser knappt dem men båda e sockersöta.


Nu till en bild på mig och min pojkvän för någon månad sen, för er som vill se hur han ser ut.



Usch man ser för hemsk ut.. men iallafall :)  There he is!


Onsdagsmorgon

Nu slänger jag i mig lite frukost.. det behövs alltid! Även om man äter lite så är det en jättebra start för dagen.
Idag slutar jag vid 4, sen så får jag se vad jag gör.. Kanske skulle träffa Matilda idag men vi får se hur det blir! Höhö :)
Förövrigt ? Ganska klart väder, även om det är kallt. Och det är ju superbra! Inget regn och slask.
Ledig den 24 oktober till 2 november, försöker hitta billiga resor till Turkiet! Skulle tydligen vara varmt där ?

Puss



Dagens mupp-bild ;)

Tisdagskväll

Ingen redovisning för mig idag inte, härligt. Det är tydligen på Torsdag, men det känns verkligen inte bätte för det!
Idag har jag bara varit hemma, lagat fiskgratäng(mums) och min faster kom och hälsade på, ett långvarigt besök, hon gick nyss.

Nu början klockan bli mycket för lilla mig, jag måste lägga mig i hyfsad tid, annars är jag trött hela dagen efter..

Sweet dreams 2 ya all :)





Idag-tisdag

Idag har jag engelska redovisning! Hjälp, kom och rädda mig.
Vi ska jämföra två engelsk talande länder, och prata i minst 10minuter och kunna allting utomtill.
Blond(numer brunett) som jag är har jag gjort uppgiften helt fel! Pinsamt.
Ska stå och prata om England & Usa, jag ska prata om "kända personer" ex. britney, leona lewis, spice girls? HAHA
Hur kunde jag välja just dem? Jaja... skäms på mig.. ett G försöker man få iallafall med en liten extra flört.

Dagens bild:





Dags att börja sola? Jag har helt glömt att sola solarium senaste månaden. Färgen har försvunnit helt, satan också, jag som verkligen kämpade för den. Måste den försvinna så fort? Man ser helt död-blek ut i min hårfärg utan färg i huden.

Det blev inga kräftor

Jag gjorde ett impulsryck och åkte hem istället till faster & pappa och åt här. Det blev eneklt, stekte lite falukorv och ägg.
Det får bli kräftor imorgon istället antagligen, ju längre de tinar desto bättre! Stod att man skulle ha dem i kylen 2-3dygn för bästa smak. Härligt härligt! Kräftmänniska it is!

Så nu ska jag gå & göra mig ett glas oboy till.. beroendeframkallande höhö något.

Puss i baken på er



Söta söta skor <3

Måndagskvällen

Shopping, shopping, shopping.... Vad ska jag ta mig till? jag handlar på tok för mycket, denna månad har jag spenderat långt över min budget, får lugna mig nu.

Just nu tinar jag kräftor som det ska ätas ikväll:



Härligt goda...

Efter det så ska man såklart frossa:



Chips och godis.... Alltid lill-lördag för mig.

Jag hittade ett par så olagligt snygga skor som jag såklart köpte! Hemskt snygga ellerhur??




Sötnos skor..

Sen en liten "övrig bild" ;)



Måndag igen

Idag ska jag till Nordiska muséet sen får man sluta. Galet skönt... Vad jag ska göra sen vet jag inte.. det blir väl till att se.




Saknar min gamla hårfärg lite....



Efter 2 år i garderoben, första gången jag ska använda den. Från Kappahl, men den är rätt fin..

Tänker tillbaks..

Nu är jag hemma och trycker i mig lite ostbågar framför datorn, inte helt fel.
Har varit förbi Willys och handlat lite mat till imorgon. En kyckling/curry macka, en sprite, en risifrutti och en choklad. Så blev det en pringels också.
Imorgon ska vi till Nordiska muséet, tror jag att det hette. Det blir ju trevligt, trevligare än att gå en hel dag i skolan iallafall, vi behöver verkligen paus, fullt ös hela tiden.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade mitt blonda hår :( Snyyft! Visst är det fint det jag har nu, men jag vill ha som jag hade förut fast lite guldigare! Varför blev det inte som JAG ville? :(

Före... Söta söta blonda hår.



Hmm.. vad säger man? Det är väl helt okej, men vi får se efter när jag lagt i slingor!
När jag tagit ut förlängningen sen så blir det direkt att färga hela håret till guld blont!

Hur kan jag vara så trött?!

Det är verkligen något jag inte förstår. Jag har varit helt kaputt - slut de senaste dagarna, som om musten helt sugit sig ur mig. Jag sover och sover, känner mig lite trött/seg som om jag har feber liksom och jättetrött fastän jag är frisk.
Jag orkar ingenting, minsta steg gör mig trött då måste jag bara lägga mig ner och vila.... och när jag vilar/sover då blir jag bara ännu tröttare... hjälp ganska läskig känsla.

Söndag

Vi har precis varit på lägenhetsvisning. Den första vi tittade på var en 2a på 40 kvadrat och jäklar vad liten den var, det var nästan så man fick ångest, haha. Våran etta är lika stor och känns större! Sen den andre vi tittade på var en etta på 40kvadrat och den var mega liten så inte den. Den tredje vi såg var såååååååååååååååååå FIN!!! Det var en 2a på 68 kvadrat helt nyrenoverad såg ut som en lyxlägenhet... var super fin men kostade 1 miljon 100tusen eller BUD! haha... Men fin var den..

Idag ska jag iväg och jobba vid 4, hur länge vet jag inte... men det får vi se.
Här är ett par nytagna bilder på mitt nya ? BRUNA ? Hår? :)



Efter regnet!



Också efter regnet :P



Innan jag gick ut.. På bilder ser hårfärgen lite brun röd kräm aktig, jättefin, men i verkligheten är den mer ljus ask grå. :p



Me again...


SÅ vad tycker ni? Jag ska iallafall den 27november till Polen så då ska jag göra blonda slingor och kanske några av en annnan färg?? Mörkbrun kanske? Vem vet, vi får se vad som blir fint.. :)


Saturday night

Jag är inte ute och festar som typ 80% av restens "ungdomar" är. Nä usch, inte mycket festade för mig inte på sista tiden. Det finns så mycket annat trevligt man kan göra. Som att titta på en film och laga en god middag såklart!
Idag lagade jag fisk/grönsakssoppa som blev otroligt god, nästan beroendeframkallande märkte jag efter 3 portioner....

Jag är ganska nöjd med min hårfärg ändå... med lite smink blev det susen! Ser mycket naturligt och fräscht ut.
Ska dock slinga det guldigt hos frisören sen.. det tycker jag är fint, men det får bli en senare process..



Inte bästa bilden dårå :) tog den nyss... precis sminkat av mig .. Men det duger! =) Nu värmer jag upp lite soppa jag gjorde tidigare och ska lägga mig vid tvn.. natti

Jag har ångest

Hur fan kunde jag lita på Nutrisse garnier? Aldrig mer! Fan alltså man kan verkligen inte lita på dom... Viva liter jag på.... Mycket mer att lita på när det gäller blondering.. än ex. Schwarpskopfs blonderingar, jag har testat allt.. dom blir alltid oranga, tillome om du färgar utväxten o redan e blond då blir d alltid orange konstigt? Morots konstigt? alltid.

Om du ska blondera håret fint o allt så rekommenderar jag Viva Bold and brilliant blonde, den e ny. Skitbra alltså, finns inte överallt men den e super duper super duper! Ger verkligen snygg vitblond färg utan oranga o röda toner.. Helt iskall vacker blond färg. Och nu är jag aaaaaaaaaaskgrå!

Så what am I gonna do?? Jo jag ska slinga det blont och guld och mörkt hos frisören tror jag... eller??


Jag är ask-grå-brun hårig!!

Min fina fina blonda hårfärg.... skulle bli golden praline - Krämigt guld blond med oranga friska nyanser.
Resultatet? Grå/brun/ask färg..... :/



BECOMES




Tjuvpeaks från igår



Maten igår. Var otroligt gott... och man kan inte tänka sig hur mättande älgkött och renkött är. :)



Jag och Tom tog kanske 800bilder om ens det räcker! Bakgrunden är inte så fin men det var den som fanns så vi fick nöja oss med den. Den här är tagen i slutet av vår "plåtning" och jag var super trött och det är med min lilla kamera. Så nu skulle kunna få ett tjuvkik ;)

Fredag - plåtning och födelsedagsmiddag

Idag har jag och Tom använt studion i hans skola och testat oss fram, vi fick faktiskt fram en del riktigt bra bilder, men dem kommer ni att få se senare. Sen mötte jag upp D som fyller år idag och vi åkte till "Lilla Norrland" och handlade älgfärs och björnkorv, renskav och renchips. Så nu har jag stått och gjort älgbiffar, dom kommer bli supergoda, man är ju duktig ;)
Så till ska vi äta klyftpotatis och kantarellsås av färska kantareller. Mums eller? =)

Blder kanske dyker upp senare. Pusspuss

Fredag is the best

Vad skönt det är med Fredag. Min skola tar verkligen kål på mitt huvud! men det kanske behövs trotsallt.
En uppgift jag gör nu satsar jag på MVG, alltså visst är det sjukt? JAG satsar på MVG! haha, det kunde man aldrig tro.
Hoppas verkligen att jag får det, annars så hoppas jag verkligen på ett VG och blir glad då med.
Idag slutar jag 11.20 och då ska jag till Toms skola och vi ska plåta lite i studion där, nice va!

Idag fyller D år, och han har önskat sig en speciell väckarklocka som jag sprungit runt och letat efter som det bara tydligen finns 15 st kvar i hela landet på 90 butiker. Höhö. Men nu ska en sån beställas till Stockholm och så ska jag hämta den. Dvs att han får den nästa vecka istället men han blir nog lika glad för det. Idag äter vi middag istället.

Nu ska jag äta frukost, och det blir axa solrosbröd med skagenröra! Mums.


En liten morgonbild. Idag blir det osminkat till att börja med så hyn får lufta så jag får bra bilder sen.

Puss

Stan hela dán

Idag fick jag sluta kl 2 istället för 4, det gjorde nästan min dag. ;) Då träffade jag Tom och vi gick och klippte oss tillsammans på frisör compagniet på Kungsgatan, där jag alltid klipper mig från och med för 2 månader sen. (Gratulerar! Jag som aldrig brukar klippa mig men nu har jag tagit modet till mig och börjat gå till frisören oftare). Det kostar bara 150:- att bli klippt där oavsett hur du vill ha det. Bra, ellerhur?

Sen vid 4 träffade jag Matilda för första gången, och hennes urgulliga dotter Mercedes (coolt namn va?) dem båda var jättesöta och jag hoppas att vi ska träffas igen!

Nu är jag hemma hos D, mitt hem nummer 2, och lagar lite mat. Idag blir det pasta med köttfärsen (Som jag upptäckte låg tinad i kylen, därför var tvunget att steka upp, tillsammans med ett paket kantareller som också måste lagas snart, så det blev köttfärs med lök,kantareller och paprika.)

En annan rolig sak jag märkte, TVÅLEN LÅG I KYLSKÅPET?!  Så då ringde jag genast D och frågade vad han höll på med, haha. Saken var den att han hade jobbat i 2 dygn och var super trött, så hade jag packat ihop en påse med mat som skulle hem hit, och därbland en handtvål som vi aldrig brukar använda, för vi använder jämt på flaska, så han trodde väl att det var någon slags mat?

Nu ska jag äta sen hoppa in i duschen.



Klippte upp håret, det blev skitfint! :)


Lååånga dagen

Trodde att våran klass var den enda som jag tidigt till 16 idag men jag läste i Kenzas blogg att hon tydligen också gör det, skönt att man inte är ensam ;)*ironi*
Vi får se vad jag ska göra idag, jag ska iallafall ha min engelska redovisning idag, usch vad jobbigt, skjut mig jag vill inte!
Sen skulle jag iofs ha klippt mig med Tom idag men så tänkte jag fika med en tjej som heter Matilda som jag aldrig träffat förr, det lät också trevligt. Får se hur jag gör :)



Nu måste jag iallafall rusa.. bråttom bråttom

Sova tidigt?

Idag orkade jag inte laga någon middag så middagen blev 2 mackor med skagenröra och lite nudlar.
Funderar på att faktiskt lägga mig tidigt, de senaste 2 dagarna har jag haft jätte svårt att somna. Jag släcker, har ingen dator eller tv på, men där ligger jag och vänder och vrider på mig, tittar upp i taket, gosar med katten, försöker sova... men kan verkligen inte sova. Har tagit mig 2 timmar att somna varje gång senaste dagarna.
Mitt på dagarna påväg hem från skolan är jag jätte trött, somnar nästan på tåget varje dag, men när klockan passerat 18 så blir jag liksom pigg, då går det åt andra hållet....


Efter duschen


Min härliga säng som väntar på mig....

Skolan

Det har ju inte fungerat att logga in på blogg.se så därför har det inte blivit något inlägg imorse som jag hade tänkt mig. :)
Idag känns allt ganska bra! Skulle ha klippt mig med Tom idag men han ville skjuta det tills imorgon istället så då får vi väl ta det då. På Fredag ska jag och Tom plåta lite i hans skolas studio under en timme, bara testa och se om vi kan få fram några fina bilder. Jag har dessutom pratat med 2 fotograf tjejer som jag ska styra ihop photoshoots med ;) Härligt... kan knappt berga mig. Jag hoppas att allting blir bra!


    RSS 2.0