Söndagskvällen

Jag och mormor hade det jättemysigt, vi åt hennes egengjorda köttbullar med plockade lingon, egengjord sås och inlagd gurka och potatis. Efter det åt vi vaniljglass med värmda bär. Supergott! Vi spelade även nya bingolotto med Lotta Engberg, skitkul bingolotto. Dom har ändrat hela spelet. Vi vann också!


Vad är då det första jag gör nu när jag är hemma? Jo, jag värmer en pizza.

Capricciosa;) Som jag köpt, fryst alltså. praktiskt att ha hemma. Vem älskar inte pizza? Dock ganska onyttigt men det är helt okej ibland.




Imorgon ska jag plugga och sen ska jag till jobbet!! var längesedan jag jobbade hos dem. Familjen jag brukar jobba åt. Har saknat dom! Härligaste familjen...

Puss på er

Lördagskvällen och söndagen

Nu får det här bli den översta bilden för att blogg är mongolid ibland. Orkar inte radera o lägga om , datorn är seg.



Igår blev det så att jag åkte iväg hem till Tom och åt tacos. Smarrigt var det, stannade bara ett litet tag innan jag åkte hem igen till Danne där jag som vanligt sov över, och ja... idag... är det väl inte så mycket som händer? Förutom att ikväll ska jag till min mormor och äta middag och spela bingolotto.

Så här får ni ett par pics från gårdagen (och längst ner kommer 2 bilder på dagens outfit)

Japp får man börja hugga in snart?!  (VARFÖR SER JAG SÅ TRÖTT UT)
 

VAD HÄNDE? tom tog ett foto när jag verkligen inte var med. Snyggt värre


jag är hungrig


Tommen själv...... ?



Min otroligt goda tacos tallrik, inte färdig än! Läsk och chipsen saknas. ;)



Det var dem bilderna, här kommer 2 bilder på dagens outfits! ;) Den första minskade jag för jag såg så konstig ut på den.



Är det någon som ser att jag har ett likadant linne idag som igår? köpte faktiskt ett svart och ett vitt ,tycker dem är fina.




Dagens..

Nu har jag äntligen fixat iordning mig. Klockan är snart 3, men vadå, vad gör det? har ändå inte planerat in något för idag.

Idag har jag lockat håret och är nöjd över hur hela utseendet blev idag. Ja, jag har faktiskt bra utseende dagar och dåliga. Jag gillar dom bra dagarna, men det e klart vem gör inte det..



Kan ingen ta en outfit åt en, får man väl försöka göra det bästa av det. HAHA. Fick iaf med linnet ? till blev det mörkblåa tighta stuprörs jeans och väldigt högklackade pumps. ;)


Och bara för att idag är idag, ska jag göra något för ovanlighetens skull, ni ska få reda på vart ALLT kommer ifrån.

Linnet kommer från Bikbok & är storlek XS, den kostade 399 kr. (fast den säljs inte längre.)
Mörkblåa stuprörsjeansen (som ni inte ser) är XXS och kommer också ifrån BikBok, 399 kr bara. Supersnygga!
Mina pumps jag har idag som ni heller inte ser är ifrån Polen och kostade lite under 300kr på rea, ett riktigt fynd.
Smycken: Vita pärlörhängen, antikshoppen på Östermalm, snygg ring antikshoppen, pärlhalsbandet ur&penn.




Lördag, yiis

Vad ska jag göra en lördagsmorgon då? Jo, jag ska ta en promenix ner till centrum och handla frukost. 
Fullkornsbröd, färskpressad apelsinjuice, skinka, ägg , mjölk och sånt där som  behövs! ;)

Vad som händer sen kan endast ödet bestämma, haha.  Ska hem igen efter det, laga lite frukost, duscha fixa mig och sånt krafs, sen får vi se, jag lär ju gå ut / åka någonstans. 

Kanske dyker upp ett par bilder, ska väl se till att ha med mig min  nya kamera i väskan för en gångs skull. 

Puss !

Tors & fredag

Igår(torsdags) så åkte jag med Therese till stan efter att vi slutat, vi letade i 2 timmar efter en väska hon ville ha. Hon hittade den, den var supersnygg , äkta kalvskinn (får hoppas att den kalven var sjuk) tycker det är hemskt med djurmord. :P  Sen så hamnade vi hemma i hennes place på Östermalm och pluggade matte i 2 timmar och tryckte i oss skagen mackor.  (Förresten, på stan så hittade jag ett par vita pärlörhängen & en super super super snygg ring på en antik affär på östermalm!) 


Idag så fick vi sluta lite tidigare (skönt!) hur kommer det sig att vi alltid slutar tidigare? Men det ska man ju inte klaga på ioförsig. ;) Då följde jag med Therese på stan och vi satte oss och tog en fika på Fridhemsplan, det slutade såklart med att vi satt där drygt en timma men något ännu klararare slut blev det? Shopping!!! ;) Jag handlade ett par svarta tygskor i en affär på Fridhemsplan.

Ja , och nu då? Jag åkte hem med Danne från stan, och nu håller jag på att laga lite mat, och har en ansiktsmask. Det ska faktiskt bli vegetariskt idag, det brukar jag aldrig äta/laga. Så jag hittade på något, och det blev riktigt gott! Bilder på det kommer här nedanför.

Mina svarta tygskor från dagens shoppingrunda, och min super snygga ring från gårdagens shopping. Den syns inte så bra men den är så olagligt snygg !


Mina vita pärlörhängen från antik affären


Jag lagar lite mat. Jag var påhittig, haha?  Färska kidneybönor, röd paprika,färsk tomat,champinjoner & lök och matlagningsgrädde och lite pasta till.






Här är spöket jag, haha, med min läckra ansiktsmask!  Den är bäst! Från mary kay.


godmorgon

Torsdag idag, det vill säga den längsta dagen i skolan. Början halv 9 och slutar vid 4. Usch! Men hursomhelst då är man uppe i god tid, eller? ska gå om 10 minuter men jag lägger upp en dagens outfit för en gångs skull, och en bild på vad jag hittade i köket imorse.

Nee, inte morgonpigg. ;)


Linne h&m, jeans h&m, ;)



Och det här hittade jag i mitt kök imorse. Söt va!

lev med det

nu ska jag sova , börjar tidigt imorgon. Och ni får leva med att bloggen kommer se såhär fucked up ut med min "profilbild" ett tag framöver. är för lat för att fixa,

natti

mer bilder

Jag och min lille Kasper

Jag ;)


I köket


Jag och kasper igen!





Jag och baby!


Nu kommer det bilder!

Hurray det blev några kamerabilder ändå. ;)


Snuttisen sover i sängen.




Me myself an I



Smile :P  Fler bilder finns i headern jag lägger upp som tillfällig

Onsdag - upptadering

Att sluta 16.10 trodde jag skulle kännas som en evighet , och allra mest matematiken som skulle vara den sista lektionen, det som jag tycker är både jobbigt och tråkigt.  Helt otroligt så jobbade jag oavbrutet i över en timme, i matte. Det gick helt suveränt och det var roligt också! Jag är jätte jätte nöjd!

Påvägen hem så stannade jag i Skärholmen Centrum och fick med mig ett och annat hem. Jag orkade inte fotografera med en digitalkamera , så nu när jag för en gångs skull ska visa vad jag köpt med mig hem blir det med en usel webcam! haha, ;) Stackars er....

SÅ lagade man ju mat, som varje dag, idag blev det köttfärsgryta (faktiskt med kikärtor) för jag försöker ju somsagt att vara hälsosam, och så potatis.

Detta var dagens!Nu ser man ju bara lite av tröjan, värdelöst haha. Men ni får tänka er ;)



Det första var då det här linnet från H&M. Det är ju verkligen skit fint, ellerhur?


Det andra var det hära "skjort-linnet" ifrån New yorker, rosa pärlhalsband från ur&penn, och hängande pärlörhängen från ur&penn, och sen små pärlörhängen (men dom får ni inte se) ;)




Pusspuss!


utlottning

Är med och tävlar om den här fina designen!


Tisdagskväll

Idag har jag varit på stan, mötte upp Camilla en snabbis och jag gick till Taj mahal och handlade hår, sen gick jag till min hårförlängare och satte i det.

Sen så svängde man ju förbi Dannes kontor och vi slutade på ett sushi ställe på Östermalm innan vi begav oss hemåt.
Det blev också 2 par leggings medköpt från h&m hem.

Nu sitter jag med en ansiktsmask och två flätor jag gjort inför natten, och ska bara slappna av. Ska nog se på en film också, får se vad det blir för film, kanske The Oprahange? ;) eller vad den heter. Om det där barnhemmet, en skräckis. Har ni sett den?

LOVE IT.  Vad säger ni? ;)









Min Facemask! haha ;) den är riktigt härlig. Från Mary Kay ! ;)

en design ?

http://deliquate.blogg.se      

  Lottar ut dena underbara design som JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG vill vinna!!!!!!!!!! :D


bilder yeeey

Maten var helt otroligt god , och jag är jättemätt.  Så nu ska jag passa på att lägga upp lite blandade nytagna bilder, vad sägs om det? ;)

Kasper, min lilla bebis!


En trött jag ?


Sol på ballkongen! Härligt



En liten bild av när jag steker lax fileer? :P

Love it!  Den andre personens tallrik ska få bli ett mysterium ;) Fast dom flesta vet nog svaret! hahaha *så mystiskt var det med det*


Lax filé, potatis/ägg/smögen stuvning och färsk skivade tomater!





Hellu hellu! :)

Just nu håller jag på att laga mat, som jag alltid gör. ;)  Men vem älskar inte mat?  Idag ska jag laga en stuvning av potatis,smögen&ägg.  Till det blir det lax och färska tomater.

Kanske lägger in en bild senare?  Eller det ska jag! ;)

Pappa kom hem med en 10megapixel kamera idag och jag är helt sjukt såld på den! det är som hd tv fast bättre, man ser varenda por i ansiktet. Är helt jävla såld!  Har tagit massa bilder som jag ska lägga in snart..

Måndag 25e

Har tappat skrivlusten helt nästan... så förstår er om ni tycker min blogg har blivit skit tråkig ;) för det tycker jag också. Och orkar inte göra någonting åt det för tillfället.

En liten uppdatering Lördag 23e

Veckan har gått bra, startat redan med en del läxor osv, men det är helt okej. Känns skönt att komma igång , på riktigt.

Jag har precis skrubbat rent grill gallret, och hällt på kol & tändväska, det ska grillas flintastek och kebab.
Har också köpt 2 kg Kräftor, jag älskar skaldjur! Det trodde jag inte om mig själv, iallafall inte såhär mycket.
Jag tycker ju om räkor,skagenröra osv, men kräftor har jag iofs alltid ätit men inte tyckt något vidare om.
Så åt jag det förra veckan och sen dess har jag varit helt galen i tanken på att äta kräftor, jag var super sugen dagen efter, och ja, ända tills idag, då jag inte kunde hålla mig och handlade hem en hel drös! ;)

Imorgon ska vi på handledarkurs vid 10 tiden, Danne ska bli min kör handledare, så snart ska jag ut och övningsköra, det är ändå på tiden att vi tar tag i det och gör någonting av det.


Apropå håret jag beställde hem så blev jag enormt missnöjd och skickade tillbaka det!

För det första skulle det vara 65 cm, det stod redan på paketet "60cm" , så folk, var uppmärksamma. Det var inte heller felskickat, det var rätt färg och av den "träns hårförlängningen" jag beställde så finns det bara 50 cm eller 65 cm, så vart nånstans kom 60 cm in i bilden?! UH?!

Nej det blir inga fler extensions köpt över internet för min del,  förlängningen hette också "MYCKET LJUS VIT BLOND" , och visade sig vara nästan vit på hemsidan, men var vanligt mörk med röda toner när jag fick hem det.
Nej det gick jag inte med på och skickade tillbaka det.

Tisdag och sista dagen för bloggen på ett tag

Ska pausa ett tag


Måndags görat

Åkte hem till Tumba efter jag slutat tillsammans med Natalie, eftersom att hon också går på Didaktus.
Jag deckade ganska direkt, var så himlans trött, sov i 2-3 timmar sen åkte jag hem till pappa. Här har jag fyllt i en del papper och lagat middag, köttfärsås och fullkornspasta! Det blev lyckat, som vanligt :p

Nu kan jag inte lägga in massa bilder, glömde min kamera i Tumba tråkigt nog, :( , och min dator är fortfarande trasig i rummet av ett JÄVLA VIRUS som jag bara vill MÖRDA den som skapat det. Dumma omogna cp störda idioter som borde hänga sig om dom finner glädje i att förstöra för andra, som lika gärna kan vara mamma/papppa, släktingar.? eller tom. kompisar. Ingen vet. Misslyckade idioter, eller iofs,  glömde en sak, dom har ju inga vänner?

Min bild av er: Långt fettigt hår med finnig hy, glasögon och långa smala datarnörds fingrar, som inte har några vänner och bara vill förstöra för andra. :)

Well well nog klagat PUSS !!!!

Då har man börjat skolan igen

Är ganska nöjd faktiskt, det var en trevlig klass att hamna i. Inga stela/fula fjortisar med indominsalva på läpparna ihuvudtaget. Det fanns tillochmed 18åringar där, yes, äntligen känner man sig lite hemma.

Det är mycket att tänka på nu i veckan, en drös papper som ska fyllas i, lås, tillbehör, ååh.. är riktigt många saker.

Jag orkar inte skriva mer, är riktigt trött idag, la mig alldeles för sent igår och jag ska försöka att inte göra samma misstag idag.

Puss


Tror ni att jag gick och la mig eller?

Jag som sa att jag skulle sova vid 9 i ett tidigare inlägg. Tror ni att jag gick och la mig som jag skrev eller?
Haha, typiskt mig, och jag som ska upp vid 7, hur fasiken ska man orka...... ooh....
Första dagen i skolan imorgon, wish me luck ;)

PUSS!!!

Börjar närma sig läggdags

Skratta inte åt mig men jag är typen som lägger mig hyfsat tidigt när jag vet att jag ska upp dagen efter. Jag måste sova iallafall minst 10 timmar annars är jag helt död dagen efter.

Ursäktar röran i min blogg för tillfället men jag hoppas att en ny fin design ska dyka upp snart! har frågat kära Naztysbunny om hjälp och vi får se om hon kan kirra till det riktigt fint. ;) Är trött på att göra mina egna blogg designer , nu vill jag ha något klassigt. ;)

Visst är det mycket roligare att läsa en blogg med fin design? Håller ni inte med?! ;);)



Den här bilden är efter Kräftskivan vi hade, jag har tagit den, visst blev den fin? med champangeglasen skuggade i bakgrunden. :)

Natti natti !


Fin bild på mig

Den här fina bilden har http://naztysbunny.blogg.se  gjort på mig, gulligt ellerhur?

Kräftskiva

Kräftskivan blev otroligt lyckad, och god. Vi vräkte i oss paj sallad och avakado till förrätt, sen åt vi 3 KG kräftor i ett naffs! Tillsammans med mängder av vitt bröd med brieost osv. Såser ,rom till kräftor. Skumpa, läsk.. och efterätt choklad crossicanter.






danne fixar o donar..


Danne igen..



VÅRA HÄRLIGA KRÄFTOR - 3 KG




MIN KRÄFT OUTFIT, HAHA



FINT VA? Danne har lekt lite med ljusen ;) haha


Och för att avsluta detta inlägg , så ska ni få se ett gulligt paraply jag köpte idag.  Vad tänker ni på när ni ser den? (nu är den iofs inte utfälld) men jag tänkte direkt på Burberry.  Vet ni vad den kostade? 20 kr! HAHA ;) Eurostore , in och fynda!




Ha en trevlig Söndagskväll! ;)


Söndagmorgon

Min dator har krånglat så nu använder jag min pappas lite snabbt , innan jag ska rusa iväg och jobba. Framåt kvällen blir det kräftskiva med Danne och familj. MEn funderar på att gå hem efter jobbet bara för att sola lite fort men vi får se hur det blir med det.

Frukost blev det rester från min makaronilåda igår, det satt fint. Mäktig frukost är bra.



Sen blev det en outfit också, SVerigetröja, stora pösiga byxor och ett vitt linne. Man behöver inte vara så fin för att jobba, visst?



vad gör ni på en Söndag?! :)

Fin till hösten

Såg den här på h&m, ganska söt till hösten , med ett par svarta strumpbyxor under, eller vad tror ni?

Eller den här kanske? från h&m
 
Den här var ju nästan ännu snyggare, ellerhur?! (finns i rosa & brunt mönster också)
 



DEN HÄR HAR JAG!! OCH DEN ÄR SÅ OLAGLIGT SNYGG! H&M 598 :-  Passa på nu innan den tar slut !!!

Dress

Vad tycker ni om den här klänningen från Stylebystars.se?   Är den för mycket?


Kära lördagar..

Visst kan det kännas underbart med Lördagar? Eller, hela helgen är underbart utom Söndagen, för det brukar alltid vara den sista dagen man får ta det lugnt innan jobb/skol veckan börjar igen.
Den här Lördagen tar jag det bara lugnt, eftersom jag ska upp och jobba imorgon, jobbar 11-15 på Eurostore (en affär),
och efter jag slutat, då blir det KRÄFTSKIVA!  Och jag looooovar att FOTA EN DEL med min nya kamera! 
                                                   
                                                     

Det var ett tag sen man åt kräftor. Förra midsommaren var jag ioförsig på en räkfrosse båt, men räkor är inte samma som kräftor, visst? Dessutom är ett år sen ganska långt tid. Så detta ska bli gott gott! :)


Vi får helt enkelt hoppas på ett bra väder så vi kan sitta ute länge i trädgården och bara mysa och äta kräfta efter kräfta... ;)

  <--- Halv kul bild?!  haha


HAR NI ÄTIT KRÄFTOR I ÅR ????? :)  Vad tycker ni om kräftor??


avslutar detta inlägg med en härlig sommarbild på mig: 
(tagen i självaste Maj, otroligt va?)



Längtar så efter dig... mitt kära lilla "paket"

Så sjukt fint!   Fast sen får man ju inte glömma att det här lilla paketet kommer sig gratis inte.... utan det ska betalas rakt på plats vid posten! det är då den riktiga ångesten kommer! ;) Fast det är det kanske värt.. I love hair!






Ja , lockar gillar vi !!

Bilder!

En riktigt tråkig bild på mig om jag får säga det själv.... men man var ju lite sliten efter att ha jobbat en hel dag..



Såhär fin blev min makaronipudding/makaronilåda/korvlåda eller vad man nu vill kalla det! :)






Lika gott som det såg ut var det såklart,, men man har ju snitsen inne när det gäller mat. Tack för den gåvan!


Hemma igen

Kom hem för någon timme sen, det var skönt.. Men det har varit ganska lugn dag idag där jag jobbat.
Imorgon jobbar jag 11-15, så det blir nog inte så farligt alls + att Söndagar oftast är lugna.
På vägen ut så passade jag på att handla saker som förberedelse till början på en ny termin,

: Mapp
: Miniräknare
: 5 blyerts pennor
: 3 sudd
: kollegieblock
: pennvässare
: sax

Och nu så håller jag på att laga middag, idag lagar jag makaronilåda :) Ska sitta fint.

Har förresten köpt pappas gamla kamera idag och är verkligen SUPER GLAD! Verkligen kanonfint köp, och en kamera har jag behövt länge. Så nu kan ni få massor av fler bilder! ;) och det som är super är att man kan ha kameran i väskan med sig, ÖVERALLT. ;)


Håller på att läsa lite ur körkortsboken, och lär mig vägmärken.  Den 24e ska vi gå på handledarmöte! :)

lagom trött

åh vad trött jag är! Börjar jobbet 10 så det e verkligen dags att stiga upp nu...
jag somnade inte förrens halv 2 igår, undrar verkligen vad det kan bero på :P
jobbar till 16 idag, hurra! Eller ? hahaa...

Gratis smink

Hellu hellu!
Nu har jag blivit medlemd på gratismakeup,   där man kan samla poäng och få ett presentkort hos Kicks på smink, vem vill inte testa?

Tryck på rutan här nedanför för att komma direkt dit! :)

KLICKA ! :)


matdags

Nu är det middags dags...

Det som står på spisen e nu klart ;)

Det jag lagat till middag idag blev: Ris med "fiskgryta"..  Torsk, krossade tomater, röd paprika, hackad lök, champinjoner, vitlök salt peppar och en fisk buljong tärning. Riktigt lyckat, as usual... Jag är en mästerkock!

En affär ringde mig nu som jag ska jobba extra åt imorgon och söndag, så det tackade jag ja till, sen måndag är det dags för skola! Woho..

NU HAR JAG BESÄLLT HÅR! :D

Hej hopp! Nu är det äntligen gjort efter mycket tvek. :) Man ska ju vara fin på skolfotot! Haha nejdå men jag tycker om hår, det har jag ju alltid gjort.
Ouff, det gick på 1211 kr med 10% rabatt som jag fixade! ;) sen så ska jag sätta i det för 800, så kalaset kommer att gå på 2100 ungefär. Plus att jag klippt upp håret så det ska verkligen bli oslagsbart denna gång!

MAN STRÄVAR ALLTID EFTER PERFEKTION! ;) Det blir bara bättre&bättre, dont ya think?!

LOOK, det här kommer på typ Måndag kan jag gissa. Så ska jag hämta det på posten ;) Och njuta!


DYRA LEKSAKER, Visst ? ;) Det e man värd... ofcourse... haha

Hey you

Tråkigt nog sitter jag bara här, undrar hur kvällen blir, hemmasittande eller så låter bra, eller?:)
Ska iaf bjuda på en bild, såhär ser man ut nyvaken:
  gölligt gölligt , ellerhur? hahahhaha.. ser helt lost ut.

Så vad ska ni hitta påikväll då? undrar hur folk orkar festa konstant.... själv behöver man ett halvårs mellanrum. Trött o gammal redan? nej men så e det bara.

Köpt en ny morgonrock idag förresten, vit och jättelen :D Puss


"tumba-hemma"

Åkte hem från viktor vid 10 tiden, så när jag kom hem(till tumba) så passade jag på att ta en lång dusch och göra mig fräsch sen drog jag på mig en klänning och gick ner till centrum med Danne och så handlade vi en massor.

Påvägen hem så knatade vi in på trafikskolan, och vi ska dit på handledarkurs den 24e. :) Wie :D sen får jag övningsköra, härligt! Akta er där ute på vägarna för här kommer Ellie! HAHA :D

Nu så står jag och lagar lite lunch åt mig själv, det blir stekt färsk svamp, stekt kalkonfilé med pasta och vitlökssås till. Ska bli super gott.

Ja ni, på Måndag börjar skolan, åååååh, hoppas jag orkar detta. Jises !

godmorgon

Vakna då någon gång, människor!  Inte för att jag vill er något, hahaha, men kan alla sluta sova :)
Slaggade över hos Viktor igår.... så jag är fortfarande här... han bor mitt i smeten - HUDDINGE CENTRUM. Haha! Har fan utsikt över torget typ :D mitt emot mataffären vid h&m... högst upp... skit chill och bo här uppe.. eller?;:D
Vi såg på film som vi hyrde men jag somnade såklart ifrån den, som jag är känd för. "Ellie somnar alltid till film". yes thats me.

Vad ska vi hitta på ikväll då? Ska vi styra upp en fest eller inte.... det var ett tag sen... men kan man ha en fest i en etta? haha! Det kanske mann kan..? Well see.... det kan ju bli kul, eller s¨å skiteer vi it.. :)

tihi


Tjao

Min nya tröja. Najs va!


Torsdag! *yeeeeees* haha

Hallåååååååå! :D vill bara börja med att skriva, att jag är riktigt glad för tillfället, får hoppas att lyckan blir långvarig. :P
Idag har jag varit hos tandläkaren , och det gick ju bra.. gick på 5 min så var de klart.. sen åkte ja in till stan med Tessa, vi kikade runt lite, sen mötte jag Viktor vid 16tiden å vi åt whopper meal på burger king. Gott gott, sen så promenerade vi och jag köpte 2 saker från Face Stockholm, hår styling gel och en creme rouge. Sen blev det en munk sverige jacka;)

Yeye! Ska be viktor fotta mej så lägger vi in de alldeles strax.

Nu till den goda nyheten:  Tacmodels ringde mig och var intresserade så jag dyker upp på deras hemsida i helgen under fliken PEOPLE :) (alltså som peoplemodell). Så checka in där vettja!  www.tacsmodels.se

Puss!


vilket liv..

Ångesten börjar såklart att kika fram, vem vill börja plugga igen? inte jag iallafall.
Vad ska jag göra med mitt kära lilla liv... det är den stora frågan..
Jag är en patetisk person :P Ser ingen glädje i något, eller gör jag det?
Varför är jag hemmasittandes hela tiden? Jag är för lat för att hitta på något, och jag vet inget som jag tycker är roligt. Förutom att handla nya kläder, men där är det stopp, nu har jag ju redan alla kläder jag nånsin önskat mig? Usch, det finns inget att se fram emot.

så vad gör jag en ensam hemmasittande dag som denna.... jo, planerar att köpa dom dyraste extensionen jag hittar, HAHA. Normalt! Nä, det är nog trotsallt ett shoppingmoln över mig. Hur ska jag sluta? :P

Vad gör en lycklig? Pengar/kärlek/vänner/?/?VAD ÄR LYCKA?

Jag tror att pengar är en stor del av att få njutning i livet. Eller det har jag redan svaret  på när det gäller mig själv. Jag minns för några år sedan, när man aldrig hade pengar/kände sig fast, då klagade man och tyckte, åh tänk om man hade enormt mycket pengar, vilket härligt liv man skulle ha då. Så jobbade man upp sig, men nä, pengar löste inte allt minsann. Men däremot löste det en del, det är mycket enklare att leva när man kan handla det man precis vill ha och behöver, och göra saker på impuls, eller ja, något i den stilen.

Vänner då?  Jo det är väl en liten del i det hela, eller kanske stort, jag kan inte avgöra det än. Just nu tillbringar jag bara mina dagar med Danne och inte alls med vänner, det har blivit så senaste 2 åren, och här klarar jag mig igenom min vardag. Är enormt beroende av sällskap och att ha någon att umgås med, TRYGGHETEN, ellerhur? det måste vara det. Såfort jag blir lämnad ensam, då är det som att ett ångestmoln kommer springande och släpper sig över mig.
Så, om jag bestämmer mig att överge någon, måste det på en gång ersättas med något annat.

Kärlek? Vet jag något om det? jo det vet jag väl, minns när man var yngre och första kärleken smög sig in, vilken härlig värme! Ja det måste ha varit sann lycka. Vad annars skulle det vara? En inbillning kanske, vem vet. Hur som helst så ska tydligen inte den kittlande magkänslan hålla på livet ut om man träffar en partner man gillar, utan ska övergå i livspartnerskap? eller..? mer som vänner... som lever ihop....  Det är en deprimerande känsla.. varför kan inte fjäril kärleken hålla för evigt?

Jag är nog en otrygg person, långt långt inne i mig själv....... men jag bygger mig ju hela tiden uppåt, ellerhur? 

Men otryggheten sätter inga stopp för mig, jag är social, klarar av jobb prima, älskar barn (är duktig med barn) tycker om djur... Skulle vilja starta ett eget katthem... ja, det är mycket som jag vill göra i livet. Det får inte sluta när det börjar att bli som bäst.

Hum

Ja fast vid datorn som en nörd blev man. Det var längesen känns det som.
Påvägen hem från Dalarna stannade vi vid Kupolen köpcentrum och jag fick med mig en tjock höstkappa (även fast jag precis hade köpt en ny, men det blev en till iallafall), så blev det ett linne från Gina tricot och en rosa kofta därifrån.
Och när jag var på landet svängde vi förbi Eskilstuna och där köpte jag ett par hängselsbyxor, en babypyjamas åt Nattas bebis Nicko och en kjol. Sen blev det galet med smycken från ur&penn.. så köpte jag ännu mer smycken i Kupolen.

Vadå? har jag ett shoppingproblem? Haha...   Jag som skulle vara på landet, och slappna av och inte handla för mycket. Men mig undgick det inte, fann mina lösningar på ett och annat sätt.

Lite bilder ? Jaappp såklart! Från landet knäpptes det en hel del. Också igår i Dalarna men det ligger på Dannes kamera.. här är iallafall lite från landet, tar bara med några stycken..



Emma och jag hälsar på hästen som vi har i vår hage..



Mycket spel blev det.... vad skulle man annars göra... bara regn regn & regn.


Jag och min bebis Salem... där sov han säkert en timme , på mig.. goding



Se vad fin han är.. :)



Haha! Gör jag yoga eller?  Ser ut som man är ett aneroxia skelett också, men så blir det när man drar ut sig.


Lilla hästen och jag.. :p



Jag & Malousan




Ser ni mig? :p

Hemma igen!

Äntligen hemma :)  Det blev lite omplanerat kan man säga. Vi åkte till landet i Måndags, vi skulle komma hem på Söndagen men Danne ringde mig på Fredagen och ville ha med mig till Dalarna på hans arbetskollegas dop/40årsfest och sin sons3årskalas. Allt i ett alltså. Så han hämtade mig på fredagkvällen så åkte vi på lördagmorgonen. Vi kom hem precis :) Är hos pappa nu , tittade förbi här men snart ska vi till Danne och käka och sånt där. Vi övernattar nog där borta!

Måndag morgon - till landet

Idag ska vi åka till landet. Så därför är jag redan igång med tvätten! ska  köra 2-3 maskiner tvätt, har redan kört snart 2, måste hinna eftersom jag blir hämtad vid 12.

Mycket bilder kommer Malou att knäppa ;) Så det är bara att invänta att dom dyker upp här så småningom.

Söndag 3 augusti

Ïdag har jag jobbat, började skapligt tidigt, redan 07.30... Jobbade till 14 så det var ju bra.
Så lagade jag tacos när jag kom hem, till mig och Danne. :) Så deckade man ju efter det 3-4timmar.
Tog mig ett bad, packade lite smått, så fick jag skjuts hem, så nu är jag hos pappa. Har precis kokat mig 2 ägg, så inväntar jag Malou, imorgon åker vi till landet! i 6 dagar.....
Vädret ska tydligen suga,. MEN JAG HOPPAS VERKLIGEN PÅ DET BÄSTA :)

Mitt i natten?

Är inte så säker på vad klockan är nu men jag vaknade iallafall nu, usch min mage mår inte alls bra. Inte alls.
Vet inte om det är något jag ätit men jag har iallafall ätit en jättegod kycklingwook hos Natta igår, men det kan det knappast vara,, eller kanske vem vet ;) god var den iallafall.

Apropå det, träffade henne igår och jag följde med henne till Högdalen när hon gjorde hårförlängning, det tog sitt lilla tag men bara hon blev nöjd så är det ju bra, jag tyckte de blev fint. :)
Sen åkte vi hem till henne i Tullinge, käkade och delade på en flaska vitt vin, mysigt. Sen åkte jag hem till Danne och vi åkte och handlade, avakado,gräddfil,morötter och nachochips. Så såg vi på film , men jag somnade som vanligt.

Imorgon eller nu tidigare idag , så ska jag och Danne hitta på något tillsammans, sola eller käka, något, en fridag tillsammans.. I övermorgon(morgon) Söndag jobbar jag på morgonen från halv 8 till ca 12.. sen på kvällen kommer malou och sover hos mig och på Måndag morgon åker vi till landet i 6 dagar. Yes! Jobba på solbrännan och träna.

Puss

    RSS 2.0