jobbar&jobbar
Jag jobbar och står i varenda dag. Börjar 8 och slutar halv 5 på kvällarna.
Nu har jag iallafall varit till affären och handlat och idag blir det oxgryta med ris.
´
Här är min oxgryta jag gör:
Tina oxfilée bitar, skär dom i strimlor(små bitar)
Hacka paprika,lök, färska champinjoner och tomater.
Fräs upp köttet, tillsätt allt de andra, och sen grädde och tomatpure samt kryddor och vitlök.
verkligen gott
Nu har jag iallafall varit till affären och handlat och idag blir det oxgryta med ris.
´
Här är min oxgryta jag gör:
Tina oxfilée bitar, skär dom i strimlor(små bitar)
Hacka paprika,lök, färska champinjoner och tomater.
Fräs upp köttet, tillsätt allt de andra, och sen grädde och tomatpure samt kryddor och vitlök.
verkligen gott
Kommentarer
Trackback